Home » Retourneren

Retourneren

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling terug wilt sturen. Wellicht omdat het artikel niet bevalt of om een andere reden. Wat de reden ook is, je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst te retourneren.

Nadat ik jouw retour heb ontvangen krijg je het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten teruggestort op de rekening waarmee betaald is. De kosten voor retour zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van jouw vervoerder. Vervolgens wordt het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen teruggestort, mits het artikel reeds in goede orde retour is ontvangen.

Mocht het artikel beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het artikel te proberen, dan kan deze waardevermindering van het artikel aan je worden doorberekend. Behandel het artikel dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij retour goed verpakt is.

Artikel terugsturen?

Wil je een artikel terugsturen? Dat kan natuurlijk! Stuur een mail naar info@binnenbijmy.nl en vermeld de volgende gegevens: 

- Naam product
- Je naam, adres en woonplaats
- Je bankrekeningnummer
- Reden terugsturen

Denk er wel om dat de retourkosten voor eigen rekening zijn.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact op met info@binnenbijmy.nl