Home » Contact » Social media

Social media

Instagram

Je kunt @BinnenBijMy vinden op Instagram. Hierop deel ik foto's van mijn eigen creaties. Ook staan hier artikelen op die ook in de webshop te vinden zijn.

Stuur mij een foto via een van mijn kanalen zodat ik deze kan delen op mijn social media. Als jij zelf de foto plaatst kun je de hashtag #BinnenBijMy gebruiken. Zo kan ik alle posts terugvinden en kan ik dit weer delen!


Facebook

Ook heb ik een Facebookpagina. Dit heb ik gedaan om nóg meer ideeën op te doen! Er zijn verschillende groepen actief op Facebook met leden die dezelfde passie hebben als ik. Ik leer heel veel van de verschillende stijlen van andere mensen. Hierdoor kan ik weer mensen advies geven!

Wil je een foto of ervaring delen? Gebruik dan #BinnenBijMy. Ik vind het echt enorm gaaf als ik de verkochte artikelen kan terugzien op de plek die ze hebben gekregen!


Pinterest

Volg @BinnenBijMy op Pinterest. Hier plaats ik foto's van mijn kamer en van artikelen die ik verkoop. Deze artikelen worden gelinkt met mijn webshop. Gebruik ook hier weer de hashtag #BinnenBijMy zodat ik alles terug kan zien!